Be Brave - Be True To Yourself

 

För företag och andra verksamheter är jag stöd i processen att förebygga psykisk ohälsa och därmed bidra till ett hållbart självledarskap.

_MG_2885 b&W.JPG

När jag var 28 år blev det tydligt för mig att jag hade tappat mig själv. Jag kände tomhet och hade svårt att känna vad som gav mig glädje i livet. Jag var fullkomligt identifierad med olika dömande tankar om mig själv och levde i framtiden. Utåt sett hade jag allt som många drömde om men något saknades.

Där och då började min inre resa. Jag testade terapi, utbildade mig inom coaching, ledarskap, och mindfulness. Allt detta hjälpte mig att bli mer närvarande och jag blev mer av mig själv. När jag var 34 år och tvåbarnsmamma kom yoga och meditation in i mitt liv. Jag mötte min vän och yogalärare Eva-Lotta Runfors, som introducerade mig i yogans värld. Jag mötte också Nukunu Larsen, meditations- och terapilärare. Idag, 38 år ung, känner jag att ett inre lugn har infunnit sig, en ökad tydlighet och en oerhörd livsglädje! Visst, stormar det på havet emellanåt men ankaret ligger kvar, och dit kan jag alltid återvända...

Jag delar gärna med mig av de verktyg och förhållningssätt som har hjälpt mig att hitta ett hållbart självledarskap. Det är oerhört givande att vara ute i verksamheter och inspirera chefer och medarbetare i just självledarskap och mindfulness!

Om du vill läsa mer om min yrkes- och utbildningsbakgrund läs här: LinkedIn 

 

 

 
images official member.jpeg