Under våren träffas vi på Kornetten i Borgeby för att träna mindfulness och ge oss själva en stunds återhämtning. Träffarna är fullkomligt kravlösa med fokus på avslappning. Du får med dig många verktyg att använda i vardagen för att bl.a. minska stress & öka din självmedkänsla.

Innehåll: 8 träffar i grupp, mindfulnessövningar & guidade meditationer, enkla yogaövningar, reflektionsstunder & avslappning.

Se dessa tillfällen som en möjlighet att släppa alla krav och allt görande. Du tränar dig på att utveckla ett ankare att ständigt komma tillbaka till när det stormar på havet – vilket det ju gör för oss alla.

Anmäl dig till lina@bebrave.nu eller på 0768-72 98 15. Obs. anmälan är bindande och du kommer då att få en faktura via e-post

För vem: Passar såväl dig som är nybörjare & som har erfarenhet sen tidigare
Plats:
Kornetten, Kornettvägen 5 i Borgeby
Tid: fredagar kl. 09.00–10.00 (8 ggr)  3/3, 10/3, 17/3, 24/3, 31/3, 7/4, 21/4 och 28/4
Pris: 1295kr exkl. moms, privatpersoner 1295 inkl. moms för samtliga träffar. Anmälan senast 24/2 2017.
Tänk på att du kan dra av kursen som friskvård. Begränsat antal platser.


Varmt välkommen!
Lina


Kursledare: Lina Ericson, drivs av att inspirera människor att stanna upp, lyssna inåt och följa sitt hjärta - att vara ärlig & lojal mot sig själv. Lina har bred erfarenhet inom verksamhets- och personlig utveckling. Lina är mindfulnessinstruktör, certifierad coach (ICF) och utbildar sig under 2016-2018 i psykoterapi (KBT). Lina använder meditation & yoga regelbundet i sitt ledarskap.   

”Tusen tack Lina för en kanon kurs! Jag har verkligen stannat upp och hittat lycka och ro i de små tingen i livet. Dessutom gav du många verktyg att fortsätta jobba med för att skapa balans och harmoni i mig själv och i mina relationer till andra människor” Anna Netterlid