Det är många idag som vill hitta ett inre lugn, känna mer livskraft & närvaro, minska känslan av stress och inte minst bli snällare mot sig själva. Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig hjälpa personer med bland annat detta. Vidare har det visat sig att ångest, oro, frustration och sömn förbättras genom regelbundet praktiserande. 

Att regelbundet träna mindfulness gör att du lär känna dig själv bättre och därmed har du också lättare att förstå andra människor. Dessutom lär du dig att se livet så som det är, acceptans, med tillit till allt är som det ska vara. Mindfulnessträning handlar om att du är ärlig och lojal mot dig själv samt tar en aktiv del i att förbättra din hälsa och ditt liv.

I kursen ingår:
 6 träffar i grupp, olika mindfulnessövningar samt enkla yogaövningar för minskad stress och ökad medvetenhet, diskussions- och reflektionsstunder, hemuppgifter för att integrera mindfulnessträning i ditt liv samt personlig feedback och stöd från mig, Lina Ericson. 

Nyfiken? Anmäl dig till mig på lina@bebrave.nu eller på 0768-729815. Obs. anmälan är bindande och du kommer då att erhålla en faktura via e-post samt ev. instruktioner inför kursstarten. 

Plats: Lomma Kiropraktorklinik på Hälsomedicinskt Center i Lomma, adress: Esplanaden 15.
Tid: Måndagar kl 17.00-18.00 ( 6 ggr) 15/2, 22/2, 29/2, 7/3, 14/3 och 21/3
eller tisdagar kl 11.30-12.15 (6 ggr) 16/2, 23/2, 1/3, 8/3, 15/3 och 22/3. Välj vilken dag och tid som passar dig bäst.
Pris: Måndagar företag: 1495kr exkl. moms, privatpersoner 1495 inkl. moms för samtliga träffar samt ett frivilligt coachsamtal under eller efter kursen. Ingår även mindfulnessövningar för mobilen att träna på hemma mellan träffarna.
Tisdagar Företag: 1295 kr exkl. moms, privatpersoner 1295 inkl. moms för samtliga träffar samt ett frivilligt coachsamtal. Anmälan senast 9/2 2016.
Tänk på att du kan dra av kursen som friskvård.
Begränsat antal platser, då jag arbetar med mindre grupper. Inga förkunskaper krävs.

Varmt välkommen!
Lina Ericson

Kursledare: Lina Ericson, arbetar primärt med mindfulnessbaserad personlig utveckling och drivs av att inspirera människor att stanna upp, lyssna inåt och följa sitt hjärta - att vara ärlig mot sig själv. Lina har bred erfarenhet inom verksamhets- och personlig utveckling. Lina är mindfulnessinstruktör och är utbildad hos Mindfulnesscenter AB, certifierad coach (ICF) och terapiutbildad, och använder mindfulness och yoga regelbundet i sitt ledarskap.  

”Genom Linas mindfulnesskurs upplever jag ett ökat inre lugn, mer närvaro i vardagen, ökad acceptans av mig själv och andra samt minskat ”reflexen” att tänka kritiskt i en del situationer.” Anne Stewart

”Tusen tack Lina för en kanon kurs! Jag har verkligen stannat upp och hittat lycka och ro i de små tingen i livet. Dessutom gav du många verktyg att fortsätta jobba med för att skapa balans och harmoni i mig själv och i mina relationer till andra människor. del situationer.” Anna Netterlid

”Innan jag gick Linas kurs visste jag knappt vad mindfulness var. Ett läkarutlåtande visade att jag hade stressymptom i kroppen, och jag kände att det här med Mindfulness var värt att testa efter att ha läst lite om det. Lina var skicklig på att känna av och ta ner det på en nivå som jag behärskade och kunde ta till mig.  Jag fick med mig bra konkreta övningar hem som jag fortfarande använder. Men framförallt lärde Lina mig att acceptera det som händer, ha tålamod att ta den tid som behövs, känna tillit till att allt löser sig helt enkelt. Jag känner mig idag mer balanserad, mer medveten om vad som är viktigt i livet, och mer närvarande i nuet. Kan varmt rekommendera en Mindfulnesskurs med Lina.” Ulrika Nilsson